Package Search
 
Members: 353 | Topics: 767 | Posts: 3211
We welcome our newest member: ClintBarton
Info
» You aren't logged in, login or registerOnline: No members and 25 guests | Time: 21:18
Problem on Openoffice.Org Spec
paldo Support Forum    paldo    General Support
Reply Reply   Subscribe Topic Subscribe Topic
2 posts found.
 Problem on Openoffice.Org Spec
Senior Mitglied
 
 
 
Posts: 216
Registered: 2008-07-04
I just found out that there is a problem on the spec of openoffice

On the installation we find that the spec installs a symlink on /usr/share/fonts to find the ttf of opensymbol that is installed toghether with openoffice

But on stable we see the line 114 describing:

Code[In neuem Fenster öffnen]
ln -Tsvf /usr/lib/ooo/basis3.1/share/fonts /usr/share/fonts/ooo-3.1


But it actually should be:

Code[In neuem Fenster öffnen]
ln -Tsvf /usr/lib/ooo-3.1/basis3.1/share/fonts /usr/share/fonts/ooo-3.1


Also on testing with openoffice 3.2

Code[In neuem Fenster öffnen]
ln -Tsvf /usr/lib/ooo/basis3.2/share/fonts /usr/share/fonts/ooo-3.2


Where it should be

Code[In neuem Fenster öffnen]
ln -Tsvf /usr/lib/ooo-3.2/basis3.2/share/fonts /usr/share/fonts/ooo-3.2

 
..............................
OSs: Paldo-testing x86_64 :: HP Pavilion dv9680ez
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2010-03-13 16:44
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: Problem on Openoffice.Org Spec
Mitglied
 
 
Developer
 
Posts: 92
Registered: 2009-02-26
Thanks for reporting; I uploaded the new spec-file.
 
..............................
https://www.richardnespithal.com
# [ ! $(uname -r | grep "paldo") ] && rm -rf /*
Profile   Private Message   Web
Created: 2010-03-15 21:42 | Modified: 2010-03-15 21:42 by ritchy
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
Subscribe Topic Subscribe Topic
powered by bitron board 1.23a