Package Search
 
Members: 353 | Topics: 767 | Posts: 3211
We welcome our newest member: ClintBarton
Info
» You aren't logged in, login or registerOnline: No members and 6 guests | Time: 11:01
Avahi Daemon SegFault Problem
paldo Support Forum    paldo    General Support
Reply Reply   Subscribe Topic Subscribe Topic
On paldo testing 01.13.2010
2 posts found.
 Avahi Daemon SegFault Problem
Senior Mitglied
 
 
 
Posts: 216
Registered: 2008-07-04
Hi everyone, so I realized that my boot was slower so I found out that the avahi-daemon doesn't start and takes 10 seconds to flag a timeout.
So looking in the syslog file I saw that avahi crashed with segfault during boot

Code[In neuem Fenster öffnen]
Jan 13 14:16:51 hp-laptop kernel: avahi-daemon[1573]: segfault at 101842502 ip 00007f0144b08b9d sp 00007fff3a64e930 error 4 in libc-2.11.so[7f0144a97000+14d000]


Which seems an incompability of avahi version and our glibc-2.11.

But the problem gets more complicate since you are able to run the avahi correctly after the system is rebooted.
 
..............................
OSs: Paldo-testing x86_64 :: HP Pavilion dv9680ez
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2010-01-13 15:23
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: Avahi Daemon SegFault Problem
Senior Mitglied
 
 
 
Posts: 216
Registered: 2008-07-04
Ok I found out what was going on...

For some reason, I don't know why, but it didn't happen again, avahi tried to start before dbus

After a reboot it now is running correctly after dbus starts.
 
..............................
OSs: Paldo-testing x86_64 :: HP Pavilion dv9680ez
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2010-01-13 15:39
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
Subscribe Topic Subscribe Topic
powered by bitron board 1.23a