Package Search
 
Members: 353 | Topics: 767 | Posts: 3211
We welcome our newest member: ClintBarton
Info
» You aren't logged in, login or registerOnline: No members and 14 guests | Time: 09:46
on release 1.18 sound work incorrect
paldo Support Forum    paldo    General Discussion
Reply Reply   Subscribe Topic Subscribe Topic
6 posts found.
 on release 1.18 sound work incorrect
Junior Mitglied
 
 
 
Posts: 4
Registered: 2009-05-04
Latest stable - paldo-live-cd-x86-stable.iso dont load:
http://test.stepe.net/paldo/vbox_paldo.png

Experimental - paldo-live-cd-x86-experimental.iso work fine on VBOX.

Why...?
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2009-05-04 15:33 | Modified: 2009-05-08 01:41 by sten
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: latest stable dont load
Administrator
 
 
 
Posts: 426
Registered: 2004-09-09
Thanks for reporting the issue. It should be fixed by tomorrow.
Profile   Private Message   Web
Created: 2009-05-04 16:36
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: (solved) latest stable dont load
Junior Mitglied
 
 
 
Posts: 4
Registered: 2009-05-04
Latest stable 2009-05-04 15:50 GMT now load fine but sound is very quiet.
Sorry my english...
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2009-05-05 23:21
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: (solved) latest stable dont load
Mitglied
 
 
Developer
 
Posts: 92
Registered: 2009-02-26
is the sound-volume set to max?
(system -> preferences -> sound [output volume])?
 
..............................
https://www.richardnespithal.com
# [ ! $(uname -r | grep "paldo") ] && rm -rf /*
Profile   Private Message   Web
Created: 2009-05-06 11:49
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: (solved) latest stable dont load
Junior Mitglied
 
 
 
Posts: 4
Registered: 2009-05-04
Sound don't work on my ~5 year old laptop Amilo A1650G.
Video play without sound and unstable. Video play like a "rewind" effect.
Before all work correct with release 1.17.
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2009-05-06 23:43
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: on release 1.18 sound work incorrect
Junior Mitglied
 
 
 
Posts: 4
Registered: 2009-05-04
1 picture more than 1000 words...
http://test.stepe.net/paldo/

New release 1.18 tested on my desktop pc with atlhon 64 core2 and SB Live.
Sound don't work. On my laptop with integrated sound card audio very quiet.
With release 1.17 on may all computers audio and video work correct.

Maybe problem in new sound manager...?
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2009-05-08 01:40
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
Subscribe Topic Subscribe Topic
powered by bitron board 1.23a