Package Search
 
Members: 353 | Topics: 767 | Posts: 3211
We welcome our newest member: ClintBarton
Info
» You aren't logged in, login or registerOnline: No members and 17 guests | Time: 15:21
aufs troubles my installer
paldo Support Forum    paldo    General Support
Reply Reply   Subscribe Topic Subscribe Topic
4 posts found.
 aufs troubles my installer
Moderator
 
 
Linux-Dude
 
Posts: 1187
Registered: 2006-11-23
Since paldo 1.10 uses aufs I have to change my installer.

the images aren't anymore at /rootfs.img. The cdrom I found now at /media/cdrom.

I hope /media/cdrom/rootfs.img is on all pcs, cos I changed my scripts to that path.

Tell me if I'm wrong.

I'll test this on my machines.
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2007-05-03 12:41
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: aufs troubles my installer
Administrator
 
 
 
Posts: 426
Registered: 2004-09-09
paldo 1.10 still uses unionfs, paldo testing uses aufs. The squashfs images are now at /media/cdrom/rootfs.img as it's not possible to use the exact same structure as with unionfs.
Profile   Private Message   Web
Created: 2007-05-03 13:07
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: aufs troubles my installer
Moderator
 
 
Linux-Dude
 
Posts: 1187
Registered: 2006-11-23
k. So I label my specs to testing cos I'm doing testing builds atm.
Thx for the confirmation. When do you change stable also to aufs? In version 1.11?
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2007-05-03 13:55
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: aufs troubles my installer
Administrator
 
 
 
Posts: 426
Registered: 2004-09-09
Yes, assuming it works fine.
Profile   Private Message   Web
Created: 2007-05-03 13:58
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
Subscribe Topic Subscribe Topic
powered by bitron board 1.23a