Package Search
 
Members: 351 | Topics: 766 | Posts: 3210
We welcome our newest member: Somewhat Reticent
Info
» You aren't logged in, login or registerOnline: No members and 4 guests | Time: 12:32
Problem with connexion with card WIFI D-LINK USB
paldo Support Forum    paldo    General Support
Reply Reply   Subscribe Topic Subscribe Topic
2 posts found.
 Problem with connexion with card WIFI D-LINK USB
Mitglied
 
 
 
Posts: 55
Registered: 2007-11-13
Hello,

I have a wireless card brand D-Link (model DWA-160 [USB]). Apparently it is easily detected when you start your computer (although I must unplug it and that I put back on the stand) but when I choose my connection, I request WPA 2 (normal) and sometimes not connect and I do not understand why. Can you help me? I use the LiveCD version stable.

Thank you.
Profile   Private Message   E-Mail
Created: 2010-12-03 11:23
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: Problem with connexion with card WIFI D-LINK USB
Mitglied
 
 
 
Posts: 50
Registered: 2009-02-26
Have you covered the basics? Checked for installed drivers or looked at using ndiswrapper? Doublechecked your WPA2 authentication? Distance from your router? Windows drivers under ndiswrapper sometimes result in weaker performance.

This doesn't sound paldo-related so much as a wireless hardware or installation issue. There are a number of posts on the Ubuntu forums for your adaptor that might help.

- Regards
Profile   Private Message
Created: 2010-12-05 00:15
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
Subscribe Topic Subscribe Topic
powered by bitron board 1.23a