Package Search
 
Members: 351 | Topics: 765 | Posts: 3209
We welcome our newest member: Somewhat Reticent
Info
» You aren't logged in, login or registerOnline: No members and 4 guests | Time: 10:14
Lacks some fonts?
paldo Support Forum    paldo    Installation Support
Reply Reply   Subscribe Topic Subscribe Topic
hexadecimal code instead Polish diacritics
3 posts found.
 Lacks some fonts?
Junior Mitglied
 
 
 
Posts: 2
Registered: 2009-05-15
No Polish diacritics (in menus, messages, infos, etc.) after default installation from the LiveCD 1.18-stable. Choosen language: Polish.
Sorry for my English.
 
..............................
Carpe diem!
Profile   Private Message
Created: 2009-05-15 14:45 | Modified: 2009-05-15 16:14 by wanoga
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: Lacks some fonts?
Mitglied
 
 
Developer
 
Posts: 92
Registered: 2009-02-26
in live-cd-mode everything was perfect?
 
..............................
https://www.richardnespithal.com
# [ ! $(uname -r | grep "paldo") ] && rm -rf /*
Profile   Private Message   Web
Created: 2009-05-19 10:19
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
 Re: Lacks some fonts?
Junior Mitglied
 
 
 
Posts: 2
Registered: 2009-05-15
Hello! (after one month )
Please, put disk with new stable version of paldo-live (Build Date: 2009-06-16 18:40 GMT) into the CDROM-drive, then reboot and choose "Polish" option from GRUB menu. When booting is completed,
clik on menu "Application". You will see my problem, i.e. "D[61/7A]wi[61/19]k i obraz" instead "Dźwięk i obraz".

Maybe wrong font filename in configuration files for Polish environment???...

Have a nice day!
 
..............................
Carpe diem!
Profile   Private Message
Created: 2009-06-22 15:05
Highlight selected Text   Edit   Delete   Quote Reply
Subscribe Topic Subscribe Topic
powered by bitron board 1.23a